skip to Main Content
Menü

Világszínvonalú mérkőzéseken 2017.

Tanulóink válogatott labdarúgó mérkőzéseken és kézilabda Bajnokok Ligája meccsen szurkolhattak csapatainkért.  Gyönyörű Groupama Aréna és a rengeteg néző nagy élményt adott a labdarúgó mérkőzésekhez, a magyar kézilabdát pedig nem kell bemutatni, csapataink a világ legjobbjai közé tartoznak.

10.10-én Magyarország-Feröer szigetek válogatott labdarúgó mérkőzésen vettünk részt a 6. osztályos fiúkkal a Groupama Arénában. Nagy élmény volt ez a gyerekeknek, hiszen teltházas mérkőzést láthattak, 22000 ember szurkolt a stadionban. Nehezen, de végül nyertünk 1:0 arányban.

Eseményen résztvevő diákok: Krajczár Levente László, Grósz László, Baranyi Belián, Bathó Edvin, Nagy Barnabás Róbert, Pallagi Kálmán, Ádám Kornél, Serfőző Patrik, Varga Richárd, Vasas Zoltán, Baranyi Dominik

 

11.11-én FTC-Vardar Skopje Bajnokok Ligája női kézilabda mérkőzésen voltunk az OBO Arénában egy nagyszerű hangulatú meccsen, teltházas mérkőzésen. Az ellenfél esélyesebb volt, hiszen tavaly a döntőbe jutottak a világ legerősebb bajnokságában.  Óriási csatában, az FTC 7 gólos hátrányból is visszajött a mérkőzésbe, de végül 29-28 arányban az ellenfél diadalmaskodott.  Ennek ellenére természetesen az FTC is tovább jut a csoportjából. 7-8. osztályos lányok élvezték a meccset és élőben megtapasztalhatták milyen is ez a játék világszínvonalon.

Eseményén résztvevő tanulók: Tóth Emese, Varga Dóri, Sallai Sára, Csabai Petra, Versényi Katalin, Lakatos Viktória

 

11.14-én Magyarország-Costa Rica válogatott labdarúgó mérkőzésen ( az idei év utolsó hazai mérkőzése a csapatnak) vettünk részt, 7-8. osztályos diákjainkkal, 10 000 nézővel szurkoltuk ki a győzelmet.

Eseményen résztvevő diákok:  Zsoldi Zsombor, Vass Lukács, Bajzáth Zoltán, Szabó Zalán, Baráth Petra, Marsi Noémi, Kovács Dominika, Jászai-Deák Zoltán, Sáfrán Bence, Sándor Patrik, Besenyei Viktor, Túróczi Attila, Bobák Konrád, Balázs Richárd, Sallai István, Nagy Attila, Lajkó Gergely, Kiss Barnabás

Farkas Dániel testnevelő tanár

Világszínvonalú Mérkőzéseken 2017.
Back To Top
×Close search
Search