Skip to content

Világszínvonalú mérkőzéseken 2017.

Tanulóink válogatott labdarúgó mérkőzéseken és kézilabda Bajnokok Ligája meccsen szurkolhattak csapatainkért.  Gyönyörű Groupama Aréna és a rengeteg néző nagy élményt adott a labdarúgó mérkőzésekhez, a magyar kézilabdát pedig nem kell bemutatni, csapataink a világ legjobbjai közé tartoznak.

10.10-én Magyarország-Feröer szigetek válogatott labdarúgó mérkőzésen vettünk részt a 6. osztályos fiúkkal a Groupama Arénában. Nagy élmény volt ez a gyerekeknek, hiszen teltházas mérkőzést láthattak, 22000 ember szurkolt a stadionban. Nehezen, de végül nyertünk 1:0 arányban.

Eseményen résztvevő diákok: Krajczár Levente László, Grósz László, Baranyi Belián, Bathó Edvin, Nagy Barnabás Róbert, Pallagi Kálmán, Ádám Kornél, Serfőző Patrik, Varga Richárd, Vasas Zoltán, Baranyi Dominik

 

11.11-én FTC-Vardar Skopje Bajnokok Ligája női kézilabda mérkőzésen voltunk az OBO Arénában egy nagyszerű hangulatú meccsen, teltházas mérkőzésen. Az ellenfél esélyesebb volt, hiszen tavaly a döntőbe jutottak a világ legerősebb bajnokságában.  Óriási csatában, az FTC 7 gólos hátrányból is visszajött a mérkőzésbe, de végül 29-28 arányban az ellenfél diadalmaskodott.  Ennek ellenére természetesen az FTC is tovább jut a csoportjából. 7-8. osztályos lányok élvezték a meccset és élőben megtapasztalhatták milyen is ez a játék világszínvonalon.

Eseményén résztvevő tanulók: Tóth Emese, Varga Dóri, Sallai Sára, Csabai Petra, Versényi Katalin, Lakatos Viktória

 

11.14-én Magyarország-Costa Rica válogatott labdarúgó mérkőzésen ( az idei év utolsó hazai mérkőzése a csapatnak) vettünk részt, 7-8. osztályos diákjainkkal, 10 000 nézővel szurkoltuk ki a győzelmet.

Eseményen résztvevő diákok:  Zsoldi Zsombor, Vass Lukács, Bajzáth Zoltán, Szabó Zalán, Baráth Petra, Marsi Noémi, Kovács Dominika, Jászai-Deák Zoltán, Sáfrán Bence, Sándor Patrik, Besenyei Viktor, Túróczi Attila, Bobák Konrád, Balázs Richárd, Sallai István, Nagy Attila, Lajkó Gergely, Kiss Barnabás

Farkas Dániel testnevelő tanár

[srizonfbalbum id=16]

Back To Top