Skip to content

Floorball diákolimpia 2023

Iskolánk november 13-án körzeti döntőn vett rész Jászberényben, II. korcsoportos lány, III. korcsoportos lány és IV. korcsoportos fiú csapattal (itt szerepelt két ügyes lány is, mert fiúk között indulhat lány, de fordítva nem). A lányok első és második helyen végeztek, a jászberényi iskolákat legyőztük, Jászszentandrás csapatát is a kisebbek, viszont a nagyobb lányok tőlük egy gólos vereséget szenvedtek, de az első kettő csapat jutott tovább a megyei versenyre. A fiú csapat nyert is vesztett is. Nekik volt a legnehezebb dolguk, hiszen jégkorong város hokisai ellen is meg kellett harcolni, a Nagyboldogasszony és a Bercsényi iskola csapatától kikaptunk, de nagyon szoros meccsek voltak, 1-2 és 3-4 arányban így nem sikerült a megyei döntőre való kijutás. Ezen a napon a csapat hozzáállása és küzdőszelleme példaértékű volt a kisebbek számára! Kiemelném itt Bajzáth Barbara teljesítményét (kapus volt a fiú csapatban), hiszen őt választották a IV. korcsoportos fiú torna legjobb kapusának!
Gratulálok neki és csapatának!

IV.korcsoportos fiú csapat: Bajzáth Barbara (kapus), Peták Erik, Szöllősi Szebasztián, Tóth Regina, Czikolai Kristóf

A II. és III. korcsoportos lányainknak elérkezett egy komolyabb megmérettetés, következett november 20-án a megyei döntő, ahol már a körzetek legjobbjai maradtak.

Csapatok: Szolnoki Fiumei Úti Általános Iskola, Szandaszőlősi Általános Iskola és AMI, Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola (Szolnok), Kunráth Sándor Általános Iskola és AMI (Jászszentandrás), Szent György Katolikus Általános Iskola és AMI
Mindkét korosztályos csapatunk megnyerte az aranyérmet! Küzdöttek szolnoki iskolák ellen is, de a nagyobbak 4-0-ás győzelemmel visszavágtak Jászszentandrás csapatának is a körzetin elszenvedett vereségért! Tóth Luca gólkirálynő lett a II. korcsoportos tornán. III. korcsoportban Tóth Virág parádésan védett, négy meccsen egyetlen gólt engedélyezett az ellenfeleknek.
Megyei bajnokok! Ezáltal decemberben az országos elődöntőben folytatás! Irány Kecskemét! Voltak nagyon nehéz meccsek és pillanatok, de veretlenül (mindkét csapat) vitathatatlanul megérdemelték az aranyat! Gratulálok gyerekek!

II. korcsoportos lány csapat: Tóth Luca, Vas Vivien, Kovács Vivien, Gulyás Bianka, Suki Viktória
III. korcsoportos lány csapat: Tóth Virág, Varga Zsófia, Varga Vanda, Sipos Dorina, Kiss Alexandra

Farkas Dániel testnevelő


Album neve: Floorball diákolimpia 2023. (10 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top