Skip to content

Alapítványi Bál – 2023

2023. november 11-én került ismét megrendezésre iskolánk alapítványi jótékonysági bálja, melyet idén is a szülői szervezet lelkes tagjai szerveztek, a „Jászalsószentgyörgy oktatási intézményeiért Alapítvány” keretében.
A szülők idén is fáradhatatlanul szólították meg a lehetséges támogatókat és segítőket, akik ez évben is örömmel támogatták a bál ügyét.
A vacsora és a sok-sok tánc előtt, a gyerekek és a tanári kar vidám produkciókkal készült a bálozó közönség számára, melyet a fellépő gyerekek szülei is láthattak.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki bármilyen módon támogatta az idei Alapitványi Bál megvalósulását! Különösen annak az alapcsapatnak, akik a legtöbbet tettek azért, hogy a 300 vendég számára egy vidám, tartalmas estét kerekítsenek: Kalacsi-Eszes Szilvia, Törőcsikné Tóth Erika, Zanáné Csikós Anett, Czikolai Gergelyné, Lázárné Ádám Tímea, Pestiné Dr. Szarvák Edit, Vinczéné Hadrik Anita, Gulyás-Kis Erika, Seres Gabriella, Kiss Mónika, Kovácsné Kerekes Bernadett-jegyértékesítés, Gulyás Attila, Terjéki Balázs, Czikolai Gergely, Kalacsi Illés, valamint a Jászalsószentgyörgy Község Tűzoltó Egyesület.
Köszönet minden kedves résztvevőnek és mindenkinek, akik támogatójegyek vásárlásával, akár nagylelkű felajánlásukkal, akár munkájukkal, segítségükkel támogatták a közösségi estét!
Külön köszönöm a gyerekeknek, a felkészítő pedagógusaiknak és minden kollégámnak, akik részesei voltak e csodás est sikerében, munkájában!
KÖSZÖNET MINDEN NAGYLEKŰ TÁMOGATÁSÉRT, SEGÍTSÉGÉRT, A BÁL LÉTREJÖTTÉÉRT! A JÓISTEN FIZESSE MEG MINDENKINEK!

Tarnai Mihály


Album neve: Alapítványi Bál – 2023. (243 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top