Skip to content

V. Jászsági Bűnmegelőzési és Drogprevenciós Verseny

Idén Jászárokszállás adott otthont az V. Jászsági Bűnmegelőzési és Drogprevenciós Versenynek, ahol az általános iskolás korosztály mérhette össze tudását.

A Jászság 19 iskolája képviseltette magát ezen a fontos eseményen. A verseny során találkozhattunk a rendőrség, a család- és gyermekjóléti központok, a JNSZ Vármegyei Áldozatsegítő Szolgálat, a JNSZ Vármegyei Polgárőr Szövetség, a Vöröskereszt, a Jászsági Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, a JNSZ Vármegyei BV Közösségi Foglalkoztató, és a Jászberényi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság munkatársaival.

Egy rendkívül izgalmas és érdekes versenyen vehettünk részt. Szemügyre vehettünk egy rabszállító autót és feltehettük kérdéseinket a szolnoki büntetés-végrehajtás munkatársainak. A megszerzett tudásunkat, élményeinket örömmel osztottuk meg osztálytársainkkal, tanárainkkal.

Jászberény polgármestere a verseny résztvevőinek ajándék jegyet ajándékozott a Jászberényi Állat- és Növénykertbe, az állatok világnapja alkalmából.

Szabó Kata Luca


Album neve: V. Jászsági Bűnmegelőzési és Drogprevenciós Verseny. (15 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

 

Back To Top