Skip to content

Tanévkezdés 2020/2021

Tisztelt Szülők!

Három hét múlva elkezdődik az új tanév, ám az elmúlt hónapok nem várt eseményei miatt bizonyára sokukban kérdések sora merül fel ezzel kapcsolatban.
A jelenleg rendelkezésünkre álló információk alapján ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket a 2020/2021. tanév tervezett indításáról:

A kormány jelenlegi tervei szerint, illetve az aktuális járványügyi folyamatok és várakozások mellett az iskolák szeptemberben megnyithatnak, az oktatás fizikai formában valósul meg,

Ennek értelmében iskolánkban 2020. szeptember 1-től tantermi, „hagyományos” tanévkezdésre készülünk. Az egyes évfolyamokon szükséges taneszközök listáját honlapunkon, illetve az iskola bejáratánál kifüggesztve találják. Kérjük, megfontoltan és észszerűen vásároljanak, hiszen jelenleg nem tudjuk, hogy a hagyományos munkarendben történő kezdés után várhatóak-e ismét óvintézkedések, szigorítások az oktatás terén is a fertőzésveszély fokozódása miatt.

A tanévnyitó „Veni Sancte” szentmise a jelenlegi tervek szerint
2020. augusztus 30-án (vasárnap) 11-kor lesz a jászalsószentgyörgyi templomban.
Ennek pontos részleteiről az aktuális héten tájékoztatjuk Önöket.

A jelenlegi helyzetben a legfontosabb, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek, ezért kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a híradásokat, a kormány közleményeit és iskolánk honlapját, Facebook-oldalát!

 

  1. augusztus 10. iskolavezetés
Back To Top