Skip to content

Tájékoztató gyermekétkeztetés módjáról az iskolában és az óvodában

Tisztelt Szülők!

Az iskolában bevezetett „tantermen kívüli digitális munkarend” és az óvodai korlátozások (lehetőleg maradjanak otthon a gyermekek) életbelépésével a gyermekétkeztetés módja is változik.

A gyermekétkeztetés biztosítása önkormányzati feladat, azonban zökkenőmentes ellátás érdekében az önkormányzat és az intézményünk az igények felmérése és a rendelések leadása során együttműködnek egymással.

Ennek megfelelően holnap (hétfőn), 2020. március 16-án az étkezést minden gyermek számára biztosítjuk saját ételhordóban történő személyes elvitellel a Jászalsószentgyörgy, Fő út 78. szám alatti iskolakonyháról 11.30 és 13.00 óra között!

A holnapi napon, hétfőn 10.00 óráig kell nyilatkoznia a szülőknek arról, hogy 2020. március 17-től, keddtől igényt tartanak-e az ebédre. Amennyiben igen, az ebédet továbbra is ételhordóban a fent megadott címen és időpontban tudják átvenni!

Az iskolás gyermekekre vonatkozó igényeket Vizi Mária gazdasági vezetőnél a 06-57-456-013 hívószám 15-ös mellékének tárcsázásával vagy a gazdasagi@szgyki.hu email címen, az óvodás  gyermekekre vonatkozó igényeket Bajzáth Imréné óvodatitkárnál, a 06-57-456-380 telefonszámon vagy cifrapalota.ovoda@cifrapalotaovoda.hu email címen szíveskedjenek jelezni!

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

 

Liptákné Kátai Tímea                                                                                                    Tarnai Mihály

tagintézmény-vezető                                                                                                       igazgató

Back To Top