Skip to content

SZENT GYÖRGY KUPA 2019

Iskolánk egy igazán színvonalas kézilabda tornát rendezhetett január 30-án.

Másfél éve kezdtünk.. (IV.korcsoport) Hatalmas vereségekbe szaladtunk, de tudtuk mi az utunk… Az előző tornán már többet vártam, mint 6 csapatból 5. helyen végezni… Ezért még többet edzettünk és még nagyobb elszántsággal készültünk, szerettünk volna bizonyítani ugyanezen csapatok ellen.

Sikerült, megcsináltuk végre…! Amit a tornán letett ez a csapat a pályára, az csodás volt. A megszerzett tudás mellett akarat, szenvedély, hit, küzdelem és ALÁZAT…. 5 meccs, 4 győzelem és egy nagyon szoros vereség. (a komoly erőket képviselő Jászfényszaru csapata ellen az utolsó percig nyílt volt a meccs! Ekkor volt 7-8 az állás és büntetőt dobhattunk…) 3-7 volt már az erdemény, de visszajöttünk a meccsbe, nem adtuk fel egy pillanatra sem. Hajszálon múlt a döntetlen.

Szárnyaltak a lányok. Fegyelmezettek voltak kőkemény meccseken is. Baráth Petra sajnos elég súlyosan megsérült de az ő hozzáállását is jól mutatja, hogy még így is mindenáron vissza akart volna menni a pályára játszani… Sajnos az utolsó meccsen már nem játszhatott, de gipszelt kézzel rohant vissza, hogy itt lehessen a többiekkel a díjátadón…. Csapata mielőbbi gyógyulást kíván neki!

Jó volt megint ennyi csapatot látni egy tornán, (nagyjából 70 IV. korcsoportos lány), külön pozitív volt, hogy ezt most hazai pályán élhették át a lányok.

Tóth Emese a torna gólkirálynője lett!

MINDENKI kiemelkedőt nyújtott bravúros védekezéssel!

Csapat:  Kökény Gréti (kapus), Tóth Emese, Varga Dóri, Andor Dalma, Baráth Petra, Sallai Sára, Marsi Noémi, Rácz Tímea, Juhász Dzsesszika

Végeredmény:

  1. Jászfényszaru
  2. Jászalsószentgyörgy
  3. Jászszentandrás
  4. Jászdózsa
  5. Jászárokszállás
  6. Tápióbicske

Mérkőzéseink:  Jászalsószentgyörgy 7-9 Jászfényszaru

Jászalsószentgyörgy 15-6 Jászdózsa

Jászalsószentgyörgy 6-3 Jászszentandrás

Jászalsószentgyörgy 16-2 Tápióbicske

Jászalsószentgyörgy 16-6 Jászárokszállás

Gólarány: 60-26

Gratulálok első érmetekhez!

Farkas Dániel testnevelő tanár

[srizonfbalbum id=94]

Back To Top