Skip to content

Kézilabdaverseny 2017.12.08

A 7-8. osztályos lányainkkal ismeretlen terepre merészkedtünk. Jászberénybe látogattunk három nagyon erős kézilabdacsapathoz. Pár hét felkészülés után a tisztes helytállás volt a cél, hiszen tudtuk, hogy ezek a gyerekek korán kezdik ezt a játékot és sokan külön edzésekre is járnak.

Végül két meccset játszottunk. A Gyakorló Iskolától 25-9 arányban kaptunk ki, ami kiváló eredmény egy ilyen komoly iramú mérkőzésen.  A Belvárosi iskolások ellen az első félidőben még tartották magukat a lányok, majd a második félidőben elfogyott az erő, és sajnos, kikaptunk. Nem meglepő. Igen megterhelő, komoly mérkőzések voltak ezek testileg és szellemileg is, amihez a mieink még nincsenek hozzászokva.

Végül a Gyakorló Iskola csapata nyerte a tornát hatalmas csatában egy góllal verve a Lehel Vezér Gimnázium lányait a döntőben.

Összesen 60 perc tiszta játékidőt játszott a csapatunk, ahol nem volt megállás. Élvezték a játékot, küzdöttek az utolsó pillanatig, és nem szomorkodtak a nap végén, hanem mosolyogtak. Ez volt a lényeg, ezért mentünk!

Büszke vagyok rájuk, mert igazi csapatot alkottak, (alkotnak most is) nem reklamálnak, nem hisztiznek, nem adják fel, bármi is az eredmény, és nagyon szeretik ezt a játékot!

Csapat: Tóth Emese, Varga Dóri, Ádám Nikolett, Jászai-Deák Lili, Andor Dalma, Csabai Petra, Balázs Évi, Balla Viktória, Policsány Tina, Sallai Sára, Vasas Gréta, Lakatos Viktória, Versényi Katalin, Marsi Noémi

Farkas Dániel

[srizonfbalbum id=21]

Back To Top