Skip to content

Képzőművészeti kiállítás 2024

A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát.

/Pablo Picasso/

2024. június 10-én délután gyermekek dala nyitotta meg 2023/2024-es tanév Képzőművészeti kiállítását. A meghitt délutánon szülők, gyerekek vettek részt és tekintették meg a művészeti foglalkozás diákjainak munkáját. Mind kreatív, színes, ötletgazdag alkotás, mely kis művészeink tehetségéből született és egy egész kinccsé formálódott a tanév során. A festészeti technikákon keresztül, a sokszorosító grafikai eljárásokon át, a szobrászat és plasztikai alapok, makettkészítés és kollázstechnikák útján készült munkák csodái tekinthetőek meg ezen a csodás kiállításon, mely 1 hétig tekinthető meg a rákóczi úti iskolában.

A foglalkozások egész tanévben heti két alkalommal voltak megtartva egészen 1. osztálytól 8. osztályig. A felső tagozaton a képzőművészeti foglalkozás diákjaival művészeti tanulmányút keretin belül eljutottunk a Szépművészeti Múzeumba, mely során a szerzett tapasztalataikat alkotásaik tükrözik vissza. Számos pályázaton vettünk részt, ahol országos eredményekkel tértünk haza (1 db I. helyezés, 3 db II. helyezés, 1 db III. helyezés és 2 db különdíj).

Hálásan köszönjük mindenkinek, akik a ma kiállítás szervezésében és megvalósításában segítettek, részt vettek és jelen voltak! Citerások, énekkarosok, mindenkinek! Köszönjük nektek, gyerekek , hogy csodás munkáitokból ilyen sokszínű, látványos és pompás kiállítást tudtunk készíteni! Várunk benneteket jövőre is!

Takács Anikó és Vincze Dániel

szaktanárok


Album neve: Képzőművészeti kiállítás 2024. (Showing 0 of 49 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top