Skip to content

Jászszentandrás Vándor kupa 2019

IV. korcsoportos fiaink 6 csapatos foci tornán vettek részt.

Két 3 csapatos csoportokban zajlottak a meccsek. Az „A csoportban” Jászalsószentgyörgy Jászszentandrás és Jászapáti volt, „B csoportban” Jászboldogháza Jászjákóhalma és Jászkisér játszott.

Az első meccsünket Szentandrás ellen játszottuk és ők kezdték jobban a meccset, vezetést is szereztek. Ezután összekapták magukat a fiúk és 3 góllal válaszoltak. A második meccsen Jászapáti volt az ellenfél, ahol megint az ellenfél kezdte jobban a játékot és vezetést szereztek. Ennek ellenére ugyanúgy, mint az első meccsen megint fordítottunk és 3-1 arányban nyertünk.

Mivel mindkét csoportmeccsünket megnyertük így döntőt játszhattunk Boldogháza csapata ellen, akik ugyanúgy veretlenül jutottak el a döntőig.

A döntőben Boldogháza dominált a meccs első felében, amikor egy szöglet után ismét hátrányba került csapatunk. Ezután felvettük a tempót velük és egy nagyon izgalmas meccs alakult ki. Egymás után jöttek a helyzetek, de nem szerzett egyik csapat se gólt. A végjátékban végül hasonlóan, mint Boldogháza egy szöglet után gólt lőttünk és kiegyenlítettünk.

Következtek a büntetőrúgások.  A büntetőket Edi, Laci és Pisti is értékesítette, míg az ellenfélnél harmadik  játékosa kihagyta, ezzel csapatunk megszerezte az első helyezést.  Egy héttel ezelőtti harmadik helyezés után most aranyéremmel tértek haza a fiúk.  Nagyot küzdöttek a srácok, remek hozzáállással nyerték meg a tornát.

Torna gólkirálya: Grósz László

Legjobb Kapus: Olcsák Joakim

Csapat: Grósz László, Bathó Edvin, Kókai István, Kőszegi Bence, Serfőző Patrik, Varga Szilárd, Olcsák Joakim, Olcsák Larion

 

Farkas Dániel testnevelő

 

[srizonfbalbum id=145]

Back To Top