Skip to content

Jámbor Lajos kézilabda torna

Térségünkben régen látott 6 csapatos lány kézilabda torna került megrendezésre. Öröm volt látni ennyi lelkes kézis lányt, nagy élmény volt a gyerekeknek és testnevelőknek egyaránt.
IV. korcsoportos lányaink nem könnyű csoportba kerültek, a házigazda Jászszentandrás és Jászárokszállás volt az ellenfél. Jászárokszállás ellen kezdtünk, nagyon álmosan, sok hibával sima vereséget szenvedtünk. A következő ellenfél Jászszentandrás (későbbi ezüstérmes) ellen nagyon összekapták a lányok magukat, szoros csatában, végül 8-6 arányban nyert Jászszentandrás csapata.
Helyosztó mérkőzésüket 10-3 arányban nyerték lányaink Tápióbicske ellen.
A döntőt végül 8:5-re nyerte Jászfényszaru Jászszentandrás ellen.
Csapatunknak gratulálok, hogy egy ilyen borzalmas kezdés után nem adták fel, lelkesen és mindent beleadva összeszedték magukat az utána lévő két mérkőzésre!
Külön nagy gratuláció Tóth Emesének, aki torna gólkirálynője lett 13 találattal!
Köszönjük a részvételt az összes csapatnak (Jászfényszaru, Jászszentandrás, Jászárokszállás, Jászdózsa, Jászalsószentgyörgy, Tápióbicske)! Hamarosan folytatás!!! Szeretnénk ebből hagyományt teremteni, hiszen ez egy nagyon jó társaság, sok-sok ügyes gyerekkel! Mindenki jó kedvvel és mosollyal távozott a tornáról!

Jászalsószentgyörgy csapata: Marsi Noémi, Tóth Emese, Varga Dóra, Andor Dalma, Baráth Petra, Sallai Sára, Rácz Tímea
Testnevelő: Farkas Dániel

[srizonfbalbum id=80]

Back To Top