skip to Main Content

IV. Béla kupa 2019.

Április 10-én folytatódott a 6 Iskola csapatai között rendezett kézilabda torna, ezúttal Jászfényszaru volt a házigazda. Az előző tornán, melyet Iskolánk rendezett, az itt elért második hely után ezúttal a harmadik helyet szereztük meg.  Jászárokszállás helyét Nagykáta csapata vette át (Váci Mihály Katolikus Ált. Isk.) akiket nem ismertünk és nagyon megleptek minket. Miután Jászdózsa csapatát vertük, sima vereségbe szaladtunk bele, teljesen szét szedték játékunkat a Kátaiak. Meglepetés volt számomra hogy Jászfényszaru legyőzte Nagykáta csapatát, viszont pont Fényszaruval játszottuk az utolsó meccsünket, ami ezek után nem sok jót ígért…. Viszont a lányok nagyon összeszedték magukat és bár vereséget szenvedtünk 13-15 arányban, hatalmas küzdeni tudásból bizonyítottak és nem ment el a kedvük egy ilyen kudarc után, hanem felálltak ebből.  (Ezzel a győzelemmel Fényszaru lett a tornagyőztes ismét.)

A mi csapatunk volt az egyetlen, mely csere nélkül játszotta le ezt a tornát, ráadásul a csapatkapitányunk sem volt egészséges… Összességében, pláne ami az utolsó meccsen történt, örülünk ennek a bronz éremnek és bizonyították megint bármilyenek is a körülmények, akkor sem adják fel.

Varga Dórinak gratulál az egész csapat, kiváló teljesítményt nyújtott és elnyerte a torna legjobb játékosának járó díjat!

Farkas Dániel testnevelő

 

Csapat: Kökény Gréti, Tóth Emese, Varga Dóra, Andor Dalma, Sallai Sára, Rácz Tímea, Baráth Petra, Bagi Jázmin

[srizonfbalbum id=106]

Back To Top