Skip to content

Farsangi mulatság – avagy a Jelmezverseny újratöltve 2022

A télbúcsúztató, a hideget elijesztő és különlegesebbnél különlegesebb jelmezek időszaka, ez a Farsang! Iskolánk minden osztályában hol egyénileg, hol csoportosan, de kivétel nélkül beöltözött apraja és nagyja még február derekán. Volt Mickey egér, volt szárnyait bontogató Angyalka, voltak híres focisták, énekesek, hírességek, filmsztárok, a „geek kultúrából” Minecraft-játék karakterei, maffia-család, maszkos rablók, szamurájok, katonák, orvosok, s mind egy célért küzdöttek a farsangi mulatságon – a jelmezversenyen meghirdetett kategóriák egyikének megszerzéséért!

A korábbi évek megszokott tradícióját módosítva, nem a nagy testneveléscsarnokban tartottuk meg a Farsangot, hanem osztály szinten öltöztek be a gyerekek és tanáraik. A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel pedig a jelmezversenyt idén is megtartottuk, hogy a gyerekeknek az élmény annál nagyobb legyen, az izgalom és a versenyszellem pedig ne ismerjen határokat, egészen 4-től 8-ig! Iskolánkban az I. emeleti fotófal előtt fotózkodva, sorszámmal már elfogadott volt a jelentkezés a jelmezversenyre, aki szeretett volna jelentkezni.

Az eredményeket hosszas átbeszélés, tanácskozás és konklúzió előzte meg, minek utána a komoly és gátlásokat nem ismerő zsűri (a DÖK-tagok) meghozta döntését az eredményhirdetésre pedig 2022.04.01-én került sor az iskola földszintjén, melyet Tarnai Mihály igazgató úr nyitott meg átadó beszédével.

Eredmények:

A legjobb házi készítésű jelmez: 14-es – Horváth Nóra, 5.b

A legjobb egyéni jelmez: 27-es – Guba Dominik, 8.a

Legjobb tematika: 18-as – Bágyi Zsombor (8.a), Gulyás Áron(8.a), Kólya Ákos (8.a)

Legötletesebb jelmez: 24-es – Burkus Lili (7.b), Keskeny Szilárd (8.a), Kocsis Petra (8.a)

Legjobb csapatos jelmez (holtversenyben): a 31-es , 6.b osztály és a 36-os, 7.a osztály

A zsűri mellett szavazólapokon megkérdeztük a közönséget is, kire szavaz (iskolán belül) s ennek eredménye pedig:

Közönség kedvence III. helyezett, 16 szavazattal: a 31-es, 6.b osztály

Közönség kedvence II. helyezett, 22 szavazattal: a 36-os, 7.a osztály

Közönség kedvence I. helyezett, 32 szavazattal: a 24-es – Burkus Lili (7.b), Keskeny Szilárd (8.a), Kocsis Petra (8.a)

A győztesek az elismerő oklevelek mellett a gondosan becsomagolt nyereményeiket Tarnai Mihály igazgató úrtól vehették át.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Alsóban ügyességi játékokkal, finomságokkal és tele boldog mosollyal, humorral telt el a nap minden tanító néni és bácsi jelenlétében! Tele élménnyel, tele örömmel és csupa jókedvvel!

Úgy vélem, illően elbúcsúztattuk a telet, versennyel, izgalommal, könnyedebb és mulatságosabb hangulattal, beszélgetésekkel, helyenként osztálytombolával, fánkok/sütik és üdítők társaságában, s most már jöhet a lágy szellőben, virágokban gazdag nagybetűs Tavasz!

Takács Anikó

szaktanár


Album neve: Farsangi mulatság – avagy a Jelmezverseny újratöltve 2022. (61 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top