Skip to content

Cirkuszi kirándulás

2024. március 22-én ellátogattunk Budapestre, hogy megnézzük a Magyar Nemzeti Cirkusz „Tudomány a porondon” című előadását. Reggel 7:00-kor gyülekeztünk a parkolóban, majd a szülők vittek át minket Újszászra, mivel vonattal utaztunk Budapestre a Keleti pályaudvarig.
Kb. 9:00 órára értünk oda és onnan helyi járatos busszal mentünk a helyszínre. Az előadás 11:00-kor kezdődött. Kicsit várnunk kellett, de ez nem okozott problémát, mert így elsőként foglalhattuk el a jó helyeket. Az előadást két tanárnő vezette akik elmondták a mutatványok fizikai és biológiai oldalát is. Nagyon sok érdekességet láthattunk. Az egyik osztálytársunknak Vandának külön élményben lehetett része, mivel a papagájos mutatványnál őt hívták ki. Amikor vége lett az előadásnak elmentünk a Pólus Centerbe ebédelni majd ismét busszal mentünk vissza a Keleti pályaudvarhoz és kis futással szerencsére sikerült elérnünk az éppen induló vonatot. 16:00 óra körül értünk Újszászra.
Mindenki nagyon jól érezte magát és köszönjük az osztályfőnökünknek (Menyhártné Kormos Klára), hogy mindig ilyen lelkes és, hogy mindig ilyen jó kirándulásokat szervez nekünk.

Kólya Adél, Seres Gréta, Tóth Regina 7.a


Album neve: Cirkuszi kirándulás. (18 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top