Skip to content

Betlehem örökké él

Karácsony közeledtével, úgy gondolom, mindenki számára fontos ráhangolódni az ünnepre, tulajdonképpen mindenki szeretné a saját lelkét díszbe öltöztetni és saját magának megteremteni a várakozás ideje alatt az ünnepi hangulatot.

Én sem voltam ezzel másként, kerestem az alkalmat arra, hogy kicsit kilépjek abból a bizonyos mókuskerékből, rohanásból, kapkodásból és az év végi, nagy hajtásból.

Ekkor láttam meg, hogy ebben az évben a Mindenki Karácsonya egy kissé átalakul és más megvilágításba próbálják helyezni számunkra a Betlehemi játékot a szentgyörgyi iskolások, tanáraik és szüleik.

Megpróbáltak bennünket visszarepíteni arra a bizonyos estére, amikor megszületett Jézus Krisztus. Csakhogy ez nem egy átlagos időutazás volt számunkra, mint minden évben, ugyanis kiegészítették egy valóságos környezettel. Ez évben a Lovarda adott helyszínt ennek a rendezvénynek, a már jól ismert állataival.

Boldogan tapasztaltam, hogy a csúnya, esős idő sem tántorította el a szentgyörgyi embereket, és rengetegen voltak, akik hasonló lelkesedéssel várták ezt az estét, mint én. Az idő lelassult körülöttünk, szinte megállt és mindannyian átadtuk magunkat az ünnepi érzésnek, amit ez a remek atmoszférájú hely és a gyerekek csodás műsora tett teljessé.

Mindenki számára nagyon élvezhető, színvonalas műsort láthattunk és külön öröm volt látni a szereplők arcán a lelkesedést, amivel készült az előadás. Az este zárásaként, pedig mindenki jókat beszélgetve, nagyokat nevetve kortyolgatta a gőzölgő meleg italát, mint egy igazi, nagy és összetartó társaság.

Jászai-Deák Lili

[srizonfbalbum id=151]

Back To Top