Skip to content

2023. Fővárosi Nagycirkuszban jártunk ismét…

Ráhangolódás a karácsony meghitt csendes csodavárásra.
A fővárosi Nagycirkusz előadásában tekinthettük meg a CSODALÁDA című produkciót, ami egy igen fergeteges hangulatot varázsolt elénk, de ugyanakkor mégis átjött az üzenet mindenki számára. És hogy mennyire tetszett ez egyértelműen kiderül a nyolcadik osztály diákjainak visszajelzéséből:

Józsi: Nagyon jó volt a cirkusz. Jók voltak a lányok. Kevés volt a szünet, de nagyon jó volt eljöhetnénk máskor is.
Peti: Nagyon jó volt ez a nap! A legjobb a két etióp srác volt.
Cs. Máté: Jó volt. Gyorsan eltelt. Szomorú vagyok, hogy már vége.
Tifi: Nekem az volt a jó benne, hogy nem kellett menni iskolába. Ès jól éreztem nagyon magam.
Gy. Dorián: Nekem nagyon jó volt. Tetszettek a vietnámiak és a japán jojós. Kiordítottam magamat egy- egy sikeres produkció után és elment a hangom.
Csabi: Brutálisan jó volt, nagyon tetszett. Jók voltak a mutatványok.
E. Máté: A mai napot eléggé élveztem. Sok jó műsorszám volt és bámulatosak voltak. Én a 4. műsorszámot élveztem amikor a Vietnámiak fel – le mászkálnak egymáson. A végén már annyira feloldottak körülöttem, hogy végig a fülembe sikítottak, azt nem élveztem, de ezt leszámítva nagyon jó volt.
B. Dorián: Nagyon jól éreztem magam, nagyon tetszett minden produkció.
Zalán: Nagyon – nagyon jó volt. Rengeteg mindent láttam a japán jojóstól kezdve a zsonglőrön át rengeteg mindent. A kedvencem a kutyás műsor volt.
Laura: Nekem nagyon – nagyon tetszett! Főleg az akrobaták tetszettek a legjobban. Remélem lesz még lehetőségem máskor is eljutni ide!
Gerda: Nekem ez volt a második cirkuszi élményem. Nekem minden fellépő nagyon tetszett. De a kedvencem a kutyás trükkök voltak. Nagyon ügyes volt mindenki. Jó volt az iskolából egy kis kikapcsolódás és elszakadás a nehéz hétköznapoktól. Én jól éreztem magam, köszönöm szépen a lehetőséget!
Kevin: Számomra nagyon komoly és sokszor lélegzet elállító volt és még másodjára is simán
megnéztem volna elölről.
Robi: Nagyon jó volt az egész! Főleg a jojós tetszett és a kutyás rész! A többi is jó volt, de ez a kettő volt szerintem a legjobb, kicsit elment a hangom, de nagyon jó volt!
Gabi: Nagyon jó volt és érdekes, főleg a jojós tetszett.
Regő: Nagyon jó volt. Szerintem a legjobb a jojós volt.
Vivi: Nekem nagyon tetszett ez a cirkusz, mert nagyon érdekes és sok új dolog volt. Sokkal több minden volt mint 2 évvel ez előtt. Sokkal több minden volt és jobb is. Nagyon tetszett a lovas szám is, de igazából az összes tetszett. Telefonom is lemerült a sok kép és videó miatt, de nagyon megérte.
Hanna: Az előadás pénteken nagyon színvonalas volt jól éreztem magam nagyon tetszett.
Márti: A cirkuszt alapból kedvelem, és mindig, amikor megyek egyre jobban megkedvelem. Ez a cirkuszi kirándulás is erősítette bennem a cirkusz iránti szeretetet!
Jázmin: Nekem eddig ez volt a kedvenc kirándulásom. Már jártam korábban cirkuszban, viszont az korántsem volt ilyen érdekes. A kedvencem az akrobaták és a kötéltáncosok voltak. Remélem lesz máskor is lehetőségem ellátogatni ide.
Viki: Nekem az egész cirkusz tetszett, de leginkább a kutyák és a lovak. Ha tehetném megint megnézném a műsort. És szerintem sokat fejlődött!

És igen, egyértelmű a válasz arra a kérdésre, hogy mennyire tetszett neki ez a nap a cirkuszban, a válasz egyöntetű volt NAGGGGYON!!!!

8. évfolyam

 


Album neve: 2023. Fővárosi Nagycirkuszban jártunk ismét…. (34 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top