skip to Main Content

X. Jász kupa

2019.11.13-án részt vett Jászapátin III. és IV. korcsoportos fiú labdarúgó csapatunk a X. Jász kupán.

Mindkét korosztályban 8-8 csapat versenyzett.  4-es csoportokban kellett kiharcolni a tovább jutást.

III. korcsoportos fiúk nem kerültek könnyű csoportba. Első meccsen Jászapáti csapatával 0-0 lett a végeredmény, bár a fiúk végig támadták a meccset, gólt viszont nem sikerült rúgni. Második mérkőzést Jászdózsa ellen játszották, ügyesen, jó passzokkal sok-sok helyzettel ismét, de sajnos megint egy gól nélküli döntetlennel zárult a meccs. Utolsó csoport meccsen a későbbi győztes Jászszentandrás csapatától kikaptunk 2-1 arányban. Ezzel a csoportból kiestek a fiúk, de az 5. helyért még ment a csata a kieső csapatoknak. Először Jászkisér csapatát verték büntető rúgásokkal, majd Jászapáti II-es csapatát győztük le 1:0-ra.

Ezzel a III. korcsoportos fiúk az ötödik helyen végeztek.

IV. korcsoportos fiaink Jászapáti csapatával kezdtek és 2:0 arányban győztek. Ezután Pély csapata ellen játszottak, nagyszerű játékkal 3-1 lett a végeredmény javunkra. A harmadik meccstől függetlenül már mindenképpen csoportelsők voltak a fiúk, kikaptak 2:0-ra Jászboldogháza csapatától (későbbi győztes). Az elődöntőben már 3:0-ra vezettek a fiúk, ám az ellenfél fordított és már 3:5 volt oda. De még mindig nem volt vége, szépítettünk, sőt az utolsó pillanatban egy ordító helyzetet hagytunk ki, ezzel 4:5 lett a végeredmény ezen az őrült meccsen. Ezek után fel kellett rázni a csapatot, hiszen a bronz meccsért még játszani kellett. Össze is kapták magukat és 2:1-es győzelemmel zárult az eredmény.

Ezzel a IV. korcsoportos fiaink a harmadik helyet szerezték meg.

III. k.cs. csapat: Koncsik Sándor, Törőcsik Milán, Ádám Antoni, Győr Balázs, Gulyás Áron, Varga Viktor, Oláh Richárd

IV. k.cs. csapat: Grósz László, Kókai István, Olcsák Larion, Olcsák Joakim, Serfőző Patrik, Varga Szilárd, Kőszegi Bence

 

Farkas Dániel testnevelő

[srizonfbalbum id=143]

Back To Top