Skip to content

Szentírás felolvasó verseny 2022

2022. november 15-én iskolánk 4 diákja Povedák Fruzsina, Szarvák Szolanzs, Czakó Zalán, Zsoldi Márta részt vett a Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskolában megrendezésre kerülő Szentírás felolvasó versenyen!
A gyerekek tollából:
Első alkalommal vettünk részt rajta. Nagyon jól éreztük magunkat. Kedvesen vártak bennünket, volt egy kis büfé rész, ahol a hosszú út után tudtunk beszélgetni, ismerkedni a többi versenyzővel. Régi plébánosunk Pascal atya köszöntötte a résztvevőket az iskolaigazgató nőjével együtt. Az igazgatóhelyettes asszony elmondta a verseny menetét. Judit nénit felkérték, hogy legyen zsűritag, igazgató bácsi a folyosóról izgult értünk.
Két részből állt: első rész egy általunk választott Ószövetségi részlet hangos értelmező olvasása volt, pici szünet után következett a második rész, ami egy „idegen” részlet az iskola által választott Újszövetségi részlet felolvasása volt. Erre kaptunk egy pici időt, egyszer olvashattuk el, mielőtt a zsűritagok elé álltunk ki vele. Ez nehezebb volt mindannyiunk számára, de megbírkoztunk vele, mert szeretünk olvasni. Igaz nem sikerült most dobogós helyet elhoznunk, de nem csüggedünk jövőre is szeretnénk menni és elhozni az első helyeket. Mivel már tudjuk mire készülünk, és nem izgulunk a feladattól.

a résztvevők

Back To Top