Skip to content

Sakkverseny online Covid idején 2021

Január utolsó napjára esett a Sakksuli kupa 4. fordulója ismét online formában. A gyerekek nagy izgalommal várták az újabb fordulót, amit nagyon sok gyakorlás és edzés előzött meg.

Az előző verseny eredményei alapján sokan más csoportban mérhették össze tudásukat a csoportok más versenyzőivel. Új versenyző is kipróbálhatta magát és nagy meglepetést is okozott kirobbanó tudásával és szorgalmával.

Csoportbeosztások és versenyzők:

A-csoport Szabó Dorka 1. helyezés. Dorka élete első versenyén nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott játékkal megnyerte csoportját. Nagy gratuláció neki!

C-csoportban Palócz Regő, Torma Tibor és Tóth-Krupa Benjámin indult. Mindhárom fiú egyenletes, fegyelmezett játékkal szerezte a pontokat. A játszmák végén Beninek sikerült megnyernie a csoportot, Regő ismételten ezüstérmes lett Tibike pedig a nagyon jó, 11. helyezést érte el. Nagyon ügyesek voltak, gratulálunk!

D-csoportban, a kupasorozat legnehezebb csoportjában játszhatott Szabó Zsombor. Igazán nehéz ellenfelekkel találta magát szemben, és összpontosított játékkal sikerült a 7. helyen végeznie. Nagy gratuláció neki is!

Nagyon köszönjük Pécsi Roland edző áldozatos és motiváló munkáját, hogy ilyen szépen fel tudta készíteni a gyerekeket! A következő verseny február 28-án lesz.

Addig is jó sakkozást, sok gyakorlást gyerekek! Csak így tovább, szentgyörgyi sakkosok!

Szabó Mónika


Album neve: Sakkverseny online Covid idején 2021. (2 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top