Skip to content

Pizza? Mozi? Vagy mindkettő? 2020

Csipet-csapatunk már nem is olyan csipetke. Az elmúlt pásztorjátékunk alkalmával ismét újabb gyerekekkel bővült. Évekkel ezelőtt kaptuk ezt a nevet Jutka tanár nénitől, MI, akik szívesen részt veszünk bármilyen egyházi eseményen. Legyen az Pásztorjáték, Keresztút vagy Szentmise.

A legutóbbi pásztorjáték másabb, különlegesebb volt számunkra, és ahogy a gratulációkban hallottuk, a nézők számára is. Az élő állatok díszletével körülvéve, valahogy mi is jobban „éltünk” a játékunkban.

A téli szünetről visszajövet Judit tanár néni kérdezte: „No, a pásztorjáték jutalmaként pizzázni vagy mozizni szeretne a Csipet-csapat?” Pár nap elteltével újabb kérdést tett fel nekünk. „Ki milyen pizzát kér, és milyen filmet szeretne nézni?”

Külön busz vitt bennünket a moziba, ahol pattogatott kukorica és üdítő várt már ránk. Még azt is megkérdezték tőlünk, hogy indíthatják-e a filmet. Ez a film tényleg csak ránk várt. És itt még nincs vége… A pizzériába érkezve már vártak bennünket a finom illatok és persze a pizzák, amiket jóízűen, nevetgélés és beszélgetés közben ettünk meg.

A templomban többször szoktuk hallani: „Isten fizesse meg!” És ha belegondolunk…

Ezért különleges a mi Csipet-csapatunk, mert a 7 évestől a 14 évesig, fiú és lány, mind együtt, közös hangon, jól tudjuk érezni magunkat.

Judit tanár nénitől sokat hallottuk a felkészülés közben és a pásztorjáték után is, hogy köszöni a munkánkat.

Most pedig mi szeretnénk neki megköszönni, hogy ilyen odafigyeléssel és szeretettel szervezett nekünk ismét egy közös délutánt!

Kátai Hanna 7.b osztályos tanuló

[srizonfbalbum id=158]

Back To Top