Skip to content

PÁLYAORINTÁCIÓS NAP 2023.09.21.

Ma folytatódott a szakmák bemutatása. Ezúttal is több mint száz nyolcadikos diák látogatott el iskolánkba Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye különböző településeiről. A tegnapi Kunmadaras, Kétpó, Kenderes, Kengyel, Tiszatenyő iskolásait követően ma Jászalsószentgyörgy, Jászladány, Zagyvarékas, Szajol, Kunhegyes általános iskoláiból fogadtunk vendégeket, sőt velünk voltak a Bethlen és a Hunyadi és a Kölcsey általános
iskolák diákjai is.
Ma is népszerű volt a hintózás, lovaglás, íjászkodás, linzersütés, kémiai bemutató, állatsimogató és a mezőgazdasági játékok is. A mezőgazdasági szakmák bemutatását színesebbé tette a John Deer traktor, melyet nemcsak megcsodálhattak a gyerekek, hanem fel is ültettek rá.
Nagyon köszönjük a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatását a program megvalósulásában, külön is köszönet Dankó Erika szakképzési referensnek! Köszönjük továbbá gazdálkodó partnereink, a SZASZI AGRO KFT és Turcsányi Imre közreműködését, akik velünk együtt fontosnak tartját a fiatalok agrárium iránti szemléletformálását.
Reméljük, hogy minél több tanuló választja majd képzéseinket és iskolánkat, hiszen tudjuk:
#székácsosnaklennijó.
forrás: http://szekacsrki.hu/2023/09/21/palyaorientacios-nap-2023-2-nap/

Album neve: PÁLYAORINTÁCIÓS NAP 2023.09.21.. (57 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top