Skip to content

Nagy sikert aratott a Csodaszarvas tábor az általános iskolánkban

Az EFOP -3.3.5-19-2020-00025 azonosító számú, „Csodaszarvas Iskolai Közösségi Program megvalósítása az Egri Főegyházmegye intézményeiben” című pályázat keretében Iskolánk vezetőségének döntése alapján hat pedagógus (Víghné Urbán Éva, Takács Anikó, Kovácsné Tóth Judit, Kovács Fanni, Valcsikné Palcsó Szilvia, és dr.Kovácsné Vámos Rita) szervezte meg a Csodaszarvas napközis tábort, kétszer három csoportban. A projekt segítségével közel 120 gyermek ingyenes táboroztatása valósult meg 2021. június 21-től július 2-ig.

A célunkat, hogy tanulóink hasznosan töltsék a szünidőt és érezzék jól magukat, sikerült elérni. A hét folyamán csapatban végrehajtott mozgásos játékok és alkotó, kooperatív ügyességi feladatok, valamint energetizáló élménypedagógiai játékok váltották egymást.
A foglalkozások alkalmával olyan anyagokat és eszközöket igyekeztünk használni, amikkel az iskolai technika és rajz órák szűkös keretein belül nincs lehetőség megismerkedni, kis diákjaink például karkötőt és más ékszereket készítettek gyöngyökből, papírmasé hőlégballont és fakanálbábokat alkottak. Ezekhez az érdekes programokhoz Molnár Tiborné és Halmai Piroska nyújtottak plusz segítséget. Ezúton is köszönjük szépen nekik!
Nem csak művészeti foglalkozásokkal gazdagodhattak a gyermekek. A mozgásra szintén nagy hangsúlyt fektettünk, akadálypályák és különféle versenyek alkalmával. Ellátogattunk a helyi Lovardába, ahol az állat simogatás mellett lehetőségünk volt kipróbálni a horgászatot és a csónakázást is.
A táborozók jól elfáradtak a sok programnak és a nagy melegnek köszönhetően a hét végére s élményekkel gazdagon zártuk a tábort.

Köszönjük a lehetőséget a fenntartó Egri Főegyházmegyének és az iskola vezetésének!

dr. Kovácsné Vámos Rita


Album neve: Nagy sikert aratott a Csodaszarvas tábor az általános iskolánkban. (43 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top