Skip to content

Gyereknap 2023

Alsós szemmel:
2023. június 13-án gyermeknapot rendeztünk. 1-4. osztályig a Fő úti iskola udvarán játékos feladatokat oldottak meg a délelőtt folyamán. A gyerekek kipróbálhatták magukat az exatlon pályán. Játszhattak kirakóval, toronyépítő játékkal, harisnya tekével, békaetetővel. A délelőtt fénypontja a kötélhúzás volt. A kitöltött menetlevelek alapján mindenki első helyezést ért el.
Nagyon szépen köszönjük a popcorn-t az SZK-nak és a csokoládét a DÖK-nek! A nap folytatásaként modern táncbemutatót láthattunk, amibe a gyerekek örömmel becsatlakoztak. Egy nagyon tartalmas, szórakoztató és élményekkel teli napot töltöttünk együtt!

Alsós tanító nénik

Felsős szemmel:

Mi lehet a legfontosabb egy iskola életében, mint maga a gyermek. Minden nap róluk szól, a csengő értük cseng, még a házi feladatok is értük vannak, csak mindez egy kicsit úgy, ahogy mi pedagógusok akarjuk.
A gyermeknap az egyik olyan, ami a legkritikusabb gyermekszemmel nézve is megállja a helyét. Ezért tényleg érdemes volt felkelni és bejönni az iskolába, illetve inkább kimenni, mert ma, az utolsó tanítási hét keddjén hátat fordítottunk a tantermeknek, minden tevékenységünk más-más helyszínen zajlott, távolabb az iskolától. Menetlevéllel a kezükben a felsős osztályok nagy lelkesedéssel járták végig a nyolc helyszínt, ahol találós kérdésekre
válaszoltak, memóriájukat tornáztatták, képzeletben a szomszédos országokba kalandoztak, kvízkérdésekre válaszoltak, rímet faragtak, egymás hátára rajzoltak, kupakokból tornyot építettek, színes pontokat kötöttek össze és természetesen pontokat gyűjtöttek. Mindeközben jobban megismerték egymást, összekovácsolódtak és megleptek minket, mintha most jobban figyeltek volna a feltett kérdésekre, mint órán, persze a juttatás is vonzóbb volt sok – sok édesség, meg az első helyért járó torta és a kupa. Minden pontért kőkeményen meg kellett dolgozni, a verseny szoros volt, mindenki nyerni szeretett volna. Az aranyat és az ezüstöt a nyolcadikosok kapták, a bronz a 6.B.-nek jutott. Gratulálunk nekik!(és nemcsak)
Nem volt olyan nehéz elfogadni, hisz a nyolcadikosok már úgyis mennek el, ez volt az utolsó lehetőségük ebben az iskolában, meg a játék is tovább folytatódott, mindenki a kedvére válogathatott a különböző sportjátékok közül és annyi cukrot gyűjtögethetett, amennyit az ügyessége és a szerencséje engedett. A zöldre és kékre festett nyelvek alapján úgy láttuk senki nem maradt jutalom nélkül.
Szép napunk volt, jól szórakoztunk, köszönjük a szervezőknek és a gyerekeknek a pozitív visszajelzéseket.

Szentes Emese


Album neve: Gyereknap 2023. (307 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top