Skip to content

Floorball országos elődöntő Kecskemét 2024

I., II. és III. korcsoportos lányaink vettek részt Kecskeméten az országos elődöntőben.

A megyei bajnoki cím után a III. korcsoportos lányok megnyerték az országos elődöntőt is❗️ Egészen hihetetlen, amit csináltak, már megyei győztesként is agyondicsértem őket, hiszen komoly teljesítmény már az is! Ez pedig… Miután csoportelsőként tovább jutottunk a csoportunkból legyőzve és ezzel kiejtve budapesti Vajda sportiskolát is, az elődöntőben szárnyalva 3-0 arányban nyertünk Szolnok legjobb csapata ellen. A döntőben 0:2-ről is fordítva olyan energiát és erőt mozgósítva nyertek a lányok 3:2-re Mélykút csapata ellen, hogy azt náluk jobban a világon senki sem érdemelte volna meg.

Sportszerűen gratuláltak és megható érzés volt az a tisztelet, amit kaptunk és kivívtunk ezektől a kiváló csapatoktól, akik évek óta az elit mezőnyt erősítik! Nagyszerű hangulat volt a csarnokban, igazi sportélmény volt mindenkinek!

Elérkeztünk a végső küzdelmekhez, az országos döntő következik… Az ország 8 legjobb III. korcsoportos lány csapata maradt, akik február 4-én Pakson mérkőznek meg egymással. Először iratkozott fel Jászalsószentgyörgy egy ilyen mezőnybe…. Aki szeretné látni ezeket a mérkőzéseket, a helyszínen meg lehet tekinteni! Bárki eljöhet szurkolni, nagyon jó hangulat lesz! Akit érdekel, az indulással kapcsolatban keressen. Hiszen hangsúlyozom, az országos döntőbe jutottak ezek a lányok!

Az I. korcsoportos lányainknak első igazi versenye volt ez még, nekik furcsa módon nem kellett átesni a rostákon, körzeti és megyei versenyeken, mert a mi megyénkben nem volt kivel harcolni nekik.. De hát az I. korcsoport már csak ilyen…. Egy döntetlen és két vereséggel zártak a lányok, nem jutottak tovább a csoportból. Akarattal itt sem volt gond, nekik még a rutin hiányzik, de ha kitartóak lesznek az is meg lesz majd a körzeti és területi versenyeken. 7. helyen végeztek.

II.korcsoportos lányainknak már meg kellett nyerni a körzeti és megyei versenyt, hogy az országos elődöntőben játszhassanak és bizony itt is megszerezték első győzelmüket a Gyulai sportiskola csapata ellen! 5. helyezést érték el, miután egy nagyon erős csoportból nem sikerült tovább jutni.

Iskolánk csapatai többek között Kecskemét, Budapest, Mélykút, Szolnok és Gyulai sportiskola csapatai ellen léptek pályára.

Csapatok:

I. korcsoportos lány csapat: Vallyon Boglárka, Gulyás Nóra, Oláh-Badovszky Fruzsina, Varga Krisztina, Rékasi Viktória Kata

II. korcsoport lány csapat: Gulyás Bianka, Kovács Vivien, Tóth Luca, Vas Vivien, Suki Viktória

III. korcsoport lány csapat: Tóth Virág, Varga Zsófia, Sipos Dorina, Varga Vanda, Kiss Alexandra

Gratulálok gyerekek! Büszkék vagyunk rátok!

„A sport megtanít becsületesen győzni és emelt fővel veszíteni. A sport tehát megtanít mindenre.”

Farkas Dániel


Album neve: Floorball országos elődöntő Kecskemét 2024. (28 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top