Skip to content

Floorball országos döntő, Paks 2024

2023. októbere óta egy nagy utazás végére értünk. A hétvégét Pakson töltöttük, szombaton egy kis pihenés, majd vasárnap reggel már indult az országos döntő, ahol a legjobb 8 csapat maradt versenyben.
A mérlegünk: 2 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség lett vasárnap, ami az 5. helyet jelentette számunkra, de csak gólarány döntött, hogy nem a négy között végeztek a lányok! A csoportban ugyanannyi pontunk lett, mint a házigazda Paks csapatának, az egymás elleni eredmény 1-1 volt, de a gólarányuk nekik jobb volt, így ők játszhattak a döntőbe jutásért.
Az ötödik helyért Szombathely csapata ellen játszottunk, magabiztosan 2:0 arányban vezettünk, kaptunk egy nagyon peches gólt, majd ki is egyenlített az ellenfél… Ezek után a szétlövés döntött. Sipos Dorina lelki ereje és koncentrációja nagyon kellett ehhez a győzelemhez, hiszen két büntetőt is értékesített! Nagy dolog ez, ráadásul a csapat legifjabb tagjaként!
Kemény küzdelmek voltak, volt sírás, könyöklés, fejbe ütés, palánkon átesés, gyenge bírói közreműködés sajnos (ezen a szinten), mindez egyetlen meccsen. De felálltak nem a padlóról, hanem valami nagyon mély szakadékból amibe belezuhantak ott….
És ez nagy dolog! Magyarország 5. legjobb III. korcsoportos lány csapata lettek a lányok! Gratulálok gyerekek és büszke rátok mindenki!
A csapat tagjai: Tóth Virág, Varga Zsófia, Sipos Dorina, Varga Vanda, Kiss Alexandra.

Felkészítő testnevelő:

Farkas Dániel

 

https://www.facebook.com/szgyki/videos/240268435803144


Album neve: Floorball országos döntő, Paks 2024. (122 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top