skip to Main Content

Farsang 2020

Február 15-én délelőtt rendeztük meg az idei farsangi bált. Mivel ebben az évben lesz a TOKIÓI OLIMPIA, ennek apropóján ebben a tanévben az olimpia jegyében került megrendezésre a farsangi mulatság.

Minden osztály lázasan készült erre az eseményre, ahol kicsik és nagyok egyaránt szerepeltek, ki-ki valamilyen sportágat, olimpiával kapcsolatos témát jelenítve meg.

Az első és második osztályosok még egyénileg öltöztek be, ezzel is emelve ennek a napnak a színvonalát. Igazán változatos jelmezekben vonultak fel a műsor elején.

Ezután a 4.b osztály nyitotta meg az Olimpiai játékokat, hozták az olimpiai lángot és felkerült az öt karika is a helyére.

A többi osztály nagyon változatosan és színvonalasan adta elő a produkciót, amire már hetek óta lázasan készült mindenki. Voltak itt focisták, néger kosarasok, kajakosok, pompon lányok, balerinák, amerikai focisták, bokszolók, szinkronúszók, vízilabdások.

A zenei aláfestés pedig zseniális volt, nagyon jól illetek az adott témához.

Nagyon vidám hangulatban telt el a délelőtt, a rengeteg tombolanyeremény és a büfé kínálata pedig csak fokozta a jó kedvünket.

Sikeresen elbúcsúztattuk a telet, de most már várunk téged: TAVASZ!!!

V. P. Szilvia tanító néni

[srizonfbalbum id=161]

Back To Top