skip to Main Content

Elsősegély 2019

Október 19-én szombaton került megrendezésre az idei év első elsősegély tanfolyama a jászberényi Bercsényi Miklós Általános Iskolában Kosdiné Kucsa Andrea tanárnő és Suba Bea néni, a Magyar Vöröskereszt jászsági vezetője szervezésében. Továbbá segítségükre voltak az önkéntesek, akik mindig szívesen térnek vissza volt iskolájukba segíteni.

Több környékbeli iskolából gyűltek össze a gyerekek, hogy egy egész napos intenzív elméleti és gyakorlati oktatásban vegyenek részt.

A mi iskolánkat az 5.a osztály öt tanulója képviselte: Kalmár Kitti, Kállai Erika, Kecskeméti Rebeka, Nagy Kornélia és Tóth- Krupa Benjámin.

Nagyon jól szerepelt a kis csapatunk, Nagyon sok új ismeretet szereztek, amit aztán a gyakorlatban is el kellett sajátítaniuk. A nap végén pedig egy írásbeli totó megoldásával is bizonyították, hogy mennyi mindent tanultak ezen a napon.

A tanulás mellett peresze jutott idő egy kis játékra, egy kis mozgásra és egy jó kis pizzázásra! Minden gyerek egy kis ajándékot és egy oklevelet kapott a nap zárásaként.

Tavaszra ismét meghívást kaptunk egy programra, addig pedig szakkör formájában folytatjuk a tanulást.

Valcsikné Palcsó Szilvia

[srizonfbalbum id=139]

Back To Top