Skip to content

Ballagás 2023.06.16.

A 2023.06.16- án Jászalsószentgyörgyön megrendezett általános iskolai ballagás életem egyik meghatározó eseménye, melyre mindig hálás és szeretettel teli szívvel fogok visszaemlékezni!
Egyetlen lánygyermek végtelenül büszke édesanyjaként én egyszer élhettem át ezt az érzést, és ezen a napon azt kaptam, amit vártam minden szempontból! Az egésznapos itthoni lázas készülődés után belépve a lányom osztálytermébe tudatosult bennem igazán, hogy egy korszak most valóban lezárul! Az érzés felemelő, mégis szívfacsaró volt egyszerre! Látva ezeket a csodaszép lányokat és fiúkat a rengeteg virágcsokorral a kezükben, a szépen feldíszített iskolát, a tanárok készülődését, hogy minden tökéletes legyen, egy pillanatra elmerengtem. Vége, ennek most tényleg vége! Pedig milyen jó volt az elmúlt 8 év a magasságokkal és mélységekkel együtt is! Félve az időjárás viszontagságaitól végül a tornaterembe sétáltunk át a ballagók után, de mit sem von le az esemény színvonalából, hogy nem az udvaron volt megtartva. Ott ülni gyermekemmel szemben és látni ezt a csillogó szemű kamaszt, ahogyan énekel, ahogyan ballagási beszédet mond, és végül igazgató úrtól át veszi a kitartó munkájáért járó elismerést, hát mit mondjak…könnyfakasztó érzés volt! A mellettem ülő anyukával egymás kezét szorongattuk, együtt sírtunk és a szívünk tele volt hálával és szeretettel. A tanárok éneke volt számomra az egyik csúcspontja a ballagásnak. Imádtam az első sortól az utolsóig! Kedvesek és lelkesek voltak, ami nekem nagyon sokat jelentett! A lufiátadás is egy megható pillanat volt, ahogyan a két osztályfőnök a gyerekek karjára rakta, és végül a magasba engedték. Számomra azt szimbolizálta, hogy most elengedünk titeket, szárnyaljatok, de mindig emlékezzetek ránk! Fantasztikus tanárok vagytok mind, akik tanítottátok a lányomat, és azok is, akik nem. Köszönjük a sok szeretetet, törődést és tanítást, az elmúlt 8 évet! Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy számomra és a családom számára egy tökéletesen megrendezett esemény volt ez. Szívből köszönjük minden egyes embernek, aki részt vett a ballagás megszervezésében, felejthetetlen dolgot kaptunk tőletek!
Gratulálunk minden ballagó diáknak, osztálytársnak, évfolyamtársnak. További sok sikert kívánunk nektek, és ne legyetek lusták tartani a kapcsolatot a jövőben sem! Végül, de nem utolsó sorban mindent köszönünk neked Víghné Olasz Anikó! Tudom, nem illik név szerint kiemelni egyetlen embert, én most mégis megteszem. Nem ragozom túl, csak annyi, hogy számunkra te vagy a nagybetűs OSZTÁLYFŐNÖK! Azt kívánom a lányomnak a további tanulmányaihoz, hogy találkozzon még hozzád hasonló tanárokkal, mert akkor minden rendben lesz vele!

Hiányozni fogsz, szentgyörgyi iskola!

Váradi Anita


Album neve: Ballagás 2023.06.16.. (12 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top